new indenne toppen fikk jeg av gladys idag, siden hun ikke brukte den selv. jeg elsker å arve klær, sparer såå mye penger! denne toppen her var jo ganske kul også. litt lang kanskje, men highwaist jeansene mine funker godt til. hihi. idag har jeg vært på skolen, og etter jeg kom hjem så jeg en episode vampire diaries før bloggen ble prioritert. har lyst til å gjøre ett eller annet her hjemme idag, men aner ikke hva! kleskapet er ryddig, jeg har ikke flere bilder å henge opp, rommet og resten av huset er rent, og jeg har ikke flere gamle klær jeg kan klippe istykker.. jaja, jeg kommer nok på noe! tror jeg skal se enda litt vampire diaries, eller begynne på noe nytt kanskje?

 

hva synes du om toppen?


innkjøp

vest - cubus      skjorte - cubus

 

genser - cubus

 

genser - cubus      den hvite skjorten skal brukes innenfor her forresten

 

isadora neglelagg #719, forest - vita

 

hva synes dere?


ecotools, sminkekoster

bestilte desse på ebay for noen uker siden, og idag lå de i postkassen. gleder meg til å sminke meg! haha. er egentlig midt i en vampire diaries episode nå, så vi får snakkes senere. hva gjør dere idag?


new in

siden jeg er snill bloggjente og holder det jeg lover så skal dere få se det jeg kjøpte tideligere idag. kjøpte tyggis og solrik også, men tviler på dere er så veldig keen på å se det.. heheh. nå skal jeg opp til stian som har fått seg hjemmekinoanlegg i gave med foreldrene. jeg vet egentlig ikke hva hjemmekinoanlegg er, men det er sikkert supert. haha. vi har planer om å starte på sesong en av vampire diaries. jeg har prøvd meg på serien en gang før, men av en eller annen grunn gadd jeg ikke mer, så nå begynner vi på nytt. stian har tydeligvis sett noen av sesongene før, men om han begynner å fortelle hva som skjer så finner jeg første og største ting, og denger han i hodet. haaaater å se filmer etc. med folk som sitter sånn her: se nå!! nå må du se vilde, nå skjer det noe spennende, føll med nå, se på den mannen der, følg nøye med nå snart, nåååå. jeg blir rett og slett gal. men nå må jeg forte meg her, kos dere med innkjøpene mine.
hvit genser fra bikbok! kjøpte den et parr størrelser for stor, siden jeg hater små klær. ting skal være oversized. basta bombasic tights fra bikbok. jeg får faktisk ikke nok av sånne. liker egentlig bare de fra bikbok, men har en del fra cubus og vero moda også. vet ikke hvorfor, men jeg får hull i alle etter max to uker. skjer med verden liksom? 
smykke og øredobber fra bikbok. jeg var så heldig at jeg fant desse to godbitene på salg. smykket har jeg siklet etter lenge, og øredobbene passer bra til omtrendt alt. blir kule på fest også! elsker tilbehør.

 

hva synes dere?