flytter følgerene mine

kommer til å flytte over følgerene mine til bildevilde.com nå. begynner forhåpentligvis å poste noen innlegg der en gang nå og da :-)


this summerdet dere ser over her er stort sett det dagen min har gått med til. spise frukt, se på bildeveggen min, oooog se på bildeveggen min litt til. neida. jeg har faktisk nesten blitt klar til å bestille sydentur sammen med mamma og idafisken min til sommeren. side, tyrkia 4.august på linda apart. viss noen skal dit samtidig som oss får dere rope ut! gleder meg villt!

 

hvor skal dere i sommer? 


where ever i am i always find myself looking out the window wishing i was somewhere else

nå har jeg nettopp spist frokost. sent ute sa du? haha. i natt voknet jeg 05.20 av at jeg lå fult påkledd feil vei i sengen.. når jeg sovnet igjen, rett vei vel og merke, hadde jeg verdens verste mareritt om at jeg, mamma, mormor og ida var på kino, så plutselig ble mormor syk og begyndte å blø ut nakken av en eller annen grunn. resten av drømmen lå hun på en sykeseng på kinoen, mens vi ventet på sykebilen i mange dager.. når jeg voknet hadde jeg den marerittfølelsen dere vet. mormor  nå skal jeg sminke meg, fikse håret, så skal jeg hjelpe stian å flytte inn i ny leiligeht. endelig ferie!
hva skal dere gjøre idag?

the hunger gamesikveld skal jeg og jentene på kino for å se the hunger games. jeg har lest hele triologien for en god stund siden, og er helt i skyene for at jeg endelig skal få se fortellingen på lerret! jeg har passet på å ikke ha for høye forventninger, men det er jo litt vanskelig siden jeg er så glad i fortellingen. vi får bare krysse fingrene for at de ikke ødelegger den. forresten så bør dere som ikke har lest bøkene lese de asap. makan til perfeksjon skal man lete lenge etter. jeg er forresten fornøyd med alle skuespillerene også omtrendt. jeg synes kanskje at gale/storm skulle vært litt barskere, ellers er der ikke noe å klage på. 

 

andre enn meg som skal se the hunger games idag?


i fotostudiofikk utrolig bra tilbakemelding fra fotolæreren min om bildene jeg tok igjår! er snart ferdig med etterbehandlingen, og da blir de lagt ut på facebookpagen min. nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, der jeg, ida og joanna var i fotostudio. ida og joanna tok noen rihanna-inspirerte bilder til fotoprosjektet, mens jeg etterbehandlet bildene fra i går. nå skal jeg snart på besøk til ida, redheaden på bildene over her, der det er prøvelesing og hårfarging som står på planen! snakkes.

 

hva er dine planer for dagen?


photoshoot, etterbehandlingalle som vil se bilder fra shooten med adrienne må like facebooksiden min! hihi. trykk hvor som helst i dette innlegget for å komme til siden, og legg gjerne igjen en kommentar viss du liker den, så skal jeg sjekke ut bloggen din


photoshoot time


bilde fra skolen

nå skal jeg ut å ta bilder av adrienne til fotoprosjektet vi har på skolen. har planene klare, så vi får bare håpe på det blir bra. nå har jeg det egentlig himla travelt, så må løpe! vi snakkes senere.

 

hva skal du gjøre idag?


@ skolen


ida klikka helt, så jeg måtte sensurere......et innlegg dedikert til vilde vartdal halse fordi hun tvang meg og julianne til å blogge. vi sitter på skolen og har skoleavis, og gjør egentlig ingenting. vil hjem! endelig helg. imorgen drar julianne til brasil i tre uker, så vi tar farvel sammen med vår gode venn popcorn. dere kan godt få ønske henne en god tur i kommentarfeltet. snakkes senere!

 

hva skal dere i helgen?


child

nå har stian kommet en tur, og vi sitter egentlig bare å venter på at paradise skal begynne. jeg og mamma sitter å ser på sydenturer i april også. håper vi finner noe billig!! hadde vært deilig med litt varme og sol. bildeveggen min ble ferdig idag, så jeg skal få tatt bilde sånn dere får se fortest mulig. bildene over er forresten av meg. skulle gjerne vært så liten igjen for noen dager! men nå må jeg løpe, paradise! 

 

hva har dere gjort idag?


#selvironi

hadde dette vært en tweet hadde jeg hashtagga den med #selvironi og #styggjente..


dette er grunnen til at jeg ikke har blogget idag.. haha neida! men føler meg ikke helt i form idag egentlig. sovnet med dataen på fanget rett etter skolen, og når jeg voknet igjen måtte jeg stresse med lekser. stygge prosjektplan i mediefag som må gjøres. ble ikke ferdig med bildeveggen min i går, så idag måå det gjøres! håper jeg rekker det før paradise. nå må jeg vel tilbake til leksene. for en travel hverdag!! vi snakkes senere søte dere. tuuuusen takk for mange fine kommentarer i det siste. dere får meg til å smile :)

 

travelt på skolen hos dere fortiden?


busy days

heihei dere! først og fremst vil jeg bare di sorry for drøssevis med webcamera bilder. sånn blir det når man har det travelt uknow.. nå sitter jeg i sengen å leter etter flere bilder til bildeveggen som jeg nevnte i går! vil bli ferdig med den idag sånn jeg får vist dere. elsker å freshe opp rommet mitt med sånne småting. det blir med en gang litt kosligere å være her inne, viss dere skjønner! jeg har det egentlig ganske travelt idag, siden jeg skal bli ferdig med en prosjektplan til fotoprosjektet vi har begyndt med på skolen og begynne på ett bloggdesign til en venninne. lurer forresten på å ha en konkuranse der dere kan vinne ett bloggdesign eller noe i den dur om en stund? jeg synes det høres litt kos ut selv. elsker å sitte å pusle med sånne ting når jeg har tid til overs. nå må jeg tilbake til bildeletingen min, slik at jeg får gjort alt jeg skal gjøre idag! skal se paradise i kveld også (ja jeg følger med på drittprogrammet. flaut, men jeg finner det sinnsykt underholdene. haha). 

 

noen som er interessert i en konkuranse der dere kan vinne bloggdesign?
ps: tusen takk til helene for fin anbefaling av bloggen min. setter stor pris på sånt!


ikveld

kreativ overskrift ogsånn. hehh! nå sitter jeg her sammen med adrienne og astrid! vi spiller sims, hører på musikk, og henger opp bilder på bildeveggen min. dere kan få se veggen når den er ferdig! nå skal vi ut å kjøre bil sammen med stian, før vi kjører astrid til volda igjen. koselig kveld! imorgen er det mandag, which means: skole.. vi skal begynne på nytt prosjekt da, så det blir sikkert spennende. foto denne gangen! men nå må vi løpe. vi snakkes!


lazy sundays


bananfrokost <3<3<3

idag ble jeg vekt av mamma klokken halv to. det første jeg tenkte var "faaaeeeen, det var denne søndagen". så fikk vi babybesøk, og den teite dagen ble en smule bedre. elsker små babyføtter og babyører! blir så glad av det. noe av det søteste er jo sutreleppa da. når de stikker underleppa frem, og den begynner å dirre! haha, hærlig. etter babybesøket satte jeg med ned for å blogge. så glemte jeg det.. jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre idag. søndag er alltid så slappe.. 

 

hva gjør dere idag?


frappuccino

det kvelden min har gått med til idag er å vente på at kaffen jeg og ida skulle bruke til frappen skulle bli kald. hadde aldri trodd det skulle ta så sinnsykt lang tid når den sto i fryseren liksom. jeg koste meg med katten til ida, mens ida selv så på kjendiser som barn på google. det gjorde ventingen litt mindre uutholdelig. det viste seg forresten at vi ikke ventet forgjeves, for frappen ble dødsgod! ingen av oss hadde laget det før, så resultatet kunne jo blitt så som så! nå skal vi se vampire diaries, så vi snakkes senere!

 

har dere laget frappuccino før?


morning favoriteovenfor her ser dere da dagens frokost. jeg er en person som ikke eier ett snev av matlyst om morgenen. jeg kan stå å kikke i kjølekapet i evigheter uten å ha lyst på noe som helst, og da er frukt et utmerket alternativ. kjempegodt og sunt! jeg går ikke så lenge før jeg blir sulten igjen da uheldigvis, men da er jo somregel matlysten oppe igjen! forresten så voknet jeg av verdens verste uvær i dagtidlig.. jeg trodde serriøst at vi ble bombet. gjemte meg under dynen og ventet på at vinduene skulle fly inn liksom. har ikke hørt på makan til torden og brak. hagemøblene lå strødd utover alt.. jaja, nå har det iallefall klarnet opp! har lyst til å få noe ut av dagen idag. er så kjedlig å bare sitte inne hele tiden. forresten, som jeg nevnte tok jeg noen bilder av adrienne igå, og for de som vil se kan dere besøke bloggen hennes, siden hun har postet bildene allerede.

 

hva er deres favoritt om morgenen?


round sunglasseshey. nå er jeg hos adrienne! vi skal straks ut for å ta noen bilder. har koset oss med the voice, som var litt spesielt ikveld, siden en fra hjemsteder våres sang! kom videre også gjorde hun. dødskult! har vært hjemme fra skolen idag, siden jeg egentlig var syk, men utover dagen kom det seg veldig, og nå er jeg nesten frisk igjen tror jeg. bra det ikke ble verre. er så lei av vårforkjølelser og influensa at jeg nesten dør. nå må vi løpeee viss vi skal rekke å stikke ut før det blir for sent. snakkes!

 

hva gjør dere ikveld?


KONY 2012, invisible children

 

en film jeg anbefaler dere alle å se. først av alt fordi den er en virkelig øyeåpner, men også fordi jeg tror denne filmen rører ved utrolig mange mennesker. rett og slett fantastisk. jeg vet at den er litt lang, men jeg vil tørre å påstå at den er verdt 30 minutter av dagen din. vet ikke helt hvilke ord jeg skal bruke for å få folk til å se dette her, men bare.. SE DEN, please!

 

har du sett den? isåfall vil jeg gjerne høre din mening! 


har fått flyttet over bloglovinfølgereheihei! er på skolen nå, men må egentlig kjappe meg siden jeg skal i kantina med ida. masekråka har det tydelig travelt! haha. men poenget med dette innlegget var vel egentlig bare å fortelle at jeg har fått flyttet over bloglovinfølgerene mine fra bildevilde.com og hit til denne bloggen, så de som ikke vil følge meg her får bare unfollowe meg. dumt at jeg mistet de som var på bloggen her før, så viss noen har fulgt meg i det siste bør dere kanskje sjekke om dere må gjøre det på nytt. tusen hjertelig takk for mye tilbakemelding på outfitbilene igår forresten! vi snakkes senere søtiser :)

 

hva skal dere gjøre idag?


schoolnå sitter jeg på skolen og har design. har akkurat levert to psychedeliske produkt. de så ganske.. forferdelige ut for å være helt ærlig. jeg skal akkurat til å begynne på en ny oppgave. vet ikke helt hvilken stilart jeg skal velge denne gangen, men kommer nok frem til noe. holder på å dø av kjedsomhet atm.. dro på meg en av de 40 år gamle gigantiske t-sjortene som mamma brukte da hun var yngre. jeg elsker den. bedre outfit kommer nok ganske sikkert senere, siden jeg skal på besøk til ida og ringe jobbfolk. mååå skaffe meg en jobb viss jeg skal få rå til syden i sommer.. er sykt reisesyk!

 

hva er dine sommerplaner?


retro room
jeg og kameraet tok litt kosebilder av rommet mitt tideligere idag. bildeveggen dere ser litt av er ikke ferdig ennå forresten, må fremkalle litt bilder og feste de opp. planen er å dekke hele! blir fint. nå holder jeg på å installere sims 3, som jeg hentet borte hos hilde for litt siden. hun lånte det i sommer, og etter det glemte vi helt av det, men nå ble jegg skikkelig simskeen, og snudde hele huset på hode for å finne CDen, helt til jeg kom på hvor den var. gleder meg til å spille! har vært syk i noen dager nå, så det blir nok ikke skole på meg i morgen heller.. jaja, koser meg med sims og vampire diaries jeg. vi snakkes!

 

noen andre simselskere der ute?


note to self: ta med mat på skolen hver dag, så kan du shoppe mer.

idag har jeg og gladys vært på shopping. merker at jeg har så sykt mye bedre rå nå i ferien, når jeg ikke bruker stipendet mitt på kantinemat. 50 kr hver dag blir faktisk en god del! måå bli flinkere å ta med mat.. kan vise dere innkjøpene senere! ble ikke så mye, siden økonomien min er forholdsvis rævva. skulle ønske jeg var rik, og kunne kjøpe alt jeg ville ha uten å bli blakk av det. jeg må faktisk skaffe meg en jobb snart.. hvorfor er jeg så jævlig lat?! vi får snakkes senere. mac and cheese til middag nå!

 

hva bruker du mest penger på iløpet av en måned?


today's lookhar fikset meg, og er klar for familieselskap til verdens beste stian som blir 19 idag. gratulerer gull :* gaven kan dere få se bilde av senere! har til og med baket litt! har egentlig ikke tid til å skrive noe mer, siden mamma allerede er i dårlig humør og vil avgårde. vi snakkes! og ja, jeg kødda på det øverste bildet. har ikke sånn munn


"i want a sexy little convertible! and i want to buy one, right now!"


quote - gabrielle solis

jeg eeeelsker desperate housewives! jeg kan faktisk ikke tro at jeg holder på med den siste sesongen nå.. så nettopp den siste episoden som har kommet ut, og jeg blir sååå oppslukt. jeg er så engasjert og inne i det at jeg gråter mange ganger iløpet av en episode. jeg kommer til å føle meg tom innvendig når jeg har sett alle episodene.. det er faktisk helt sykt at jeg har sett absolutt alle episodene i hele 8 sesonger. hvilken serie skal jeg følge med på når fruene mine ikke kommer med flere sesonger liksom. det kommer til å bli helt krise! tviler på noe annet kan måle seg på noen som helst slags måte..

noen som har en bra serie å anbefale meg? 


"når bestevenninna di blir 18 år, da fester du"

jeg har ikke blogget på noen dager, siden jeg har vært på farten stort sett fra jeg sto opp om morgenen til jeg skulle legge meg igjen, derfor tenkte jeg det var passende med et aldri så lite oppsummeringsinnlegg nå når det endelig er vinterferie! bildene er tatt med iphone, derfor den crappy kvaliteten. hvert år har skolen vår en musikal, som 2.klasse på mk, og musikklinjen samarbeider om. det er et gigantisk prosjekt, som førte til at omtrent alle elevene var over 17 timer på skolen nesten hver dag. jeg kan vel si så mye at jeg var helt dø når jeg kom hjem! min oppgave under prosjektet var å fotografere, så nå har jeg døøøødsmange bilder jeg må etterbehandle etter ferien. killmeplease. men til tross for alt slitet har jeg storkoset meg. må innrømme at jeg tørket noen tårer etter siste forestilling. kommer til å være megamisunnelig på 2mk neste år.. men en ting jeg ikke kommer til å misunne er sluttrapporten som skal skrives etterpå. ett ord: JÆVLIG.en av de dagene jeg liker best i året er valentines day. særlig når man han kjærste. sååå koselig! stian hadde tydeligvis bestemt seg for å skjemme meg helt ut, så når jeg kom inn døren etter musikaløving var det ikke mindre enn ti røde roser, smykke og øredobber, og gavekort på amfi som ventet på meg. ok+ gave da for å si det sånn!!! jeg hoppet i taket..etter en stressende uke er det jo ingenting som kan måle seg med shopping sammen med jentene. kvalitetstid. ble to nye topper og en cardigan på meg denne gangen. for ikke å glemme nye sko, sminkekoster og bursdagsgave til stian i posten!litt av det nye til kleskapet.

når bestevenninna di blir 18 år, da fester du. gladys'en min blir atten 1.mars, så i går hadde hun bursdagsfest på hytta til typen hennes. gigantisk, og syyykt fin hytte. sikler liksom bare jeg tenker på den. hadde det kjempekult hele kvelden, og kosa meg med strawberry daiquiri helt til noen begyndte å kaste snøballer på rutene. da ble vi redde, og gikk på menneskejakt. vi fant desverre ikke syndebukkene, men det gjorde for så vidt ikke så mye. haha. vi hadde det iallefall drittkult!


hva driver dere med i ferien?


helgen min i instagramher har dere bilder fra helgen tatt i instagram. elsker den appen! videodagboken er litt forsinket, men den kommer mest sannsynelig senere idag! har det en smule travelt akkurat nå, så vi får snakkes. dagens oppturer og nedturer

Image and video hosting by TinyPic

har bestilt meg hvite converse idag (!!!!!!). har ønsket meg sånne siden i fjord sommer, men har liksom aldri komt så langt som til å bestille. siden jeg har utrolig små føtter og må bruke str. 35 kan jeg ikke kjøpe skoene på vanlige butikker, men var heldig å finne noen i 35 på baresko.no. lykke <3 de kostet selføølgelig mer på internett enn i butikken (just my luck), men jeg betaler bare halvparten selv, så får jeg resten hos mamma. har også bestilt bursdagsgave til stian som blir 19 om noen uker! minuset er bare at siden jeg bestilte hos leverer sinnsykt treigt, så det er ikke sikkert den kommer frem i tide. menmen, bare jeg får se ansiktet hans når han åpner så er det vel verdt ventingen! jeg ser egentlig for meg at dette blir en helvettesdag, siden jeg har hele TO norskstiler som skal leveres før 00.00 i kveld. dere kan jo prøve å gjette dere frem til hva jeg blir sittende med resten av dagen. jippi, drømmedag. nei. skal bli deilig å levere! har iallefall hatt tid til å slappe av og spise middag før jeg må starte på norsken, for engelsklæreren vår dukket nemmelig aldri opp idag, så da dro jeg hjem to skoletimer tideligere. elsker å ha god tid!

jeg har forresten aldri tenkt over hvor mange oppturer og nedturer man faktisk har i løpet av en dag. når jeg satte meg ned for å skrive ned alt det positive og alt det negative som har skjedd idag merket jeg faktisk at det stort sett er det hele dagen består av. kult. elsker å tenke! 


hva har dere hatt mest av idag, oppturer eller nedturer?


new blog

Image and video hosting by TinyPic

hej där. velkommen til min nye blogg. tideligere har jeg blogget på bildevilde.com, som hovedsakelig er en fotoblogg. ble litt lei av all den fotobloggingen, sånn som jeg som vanligvis blir av aaaalt jeg driver med. missforstå meg rett, jeg tar fortsatt bilder, men det ble litt ensformig å ha en blogg der jeg kun kunne poste bilder med god kvalitet etcetc. jeg følte meg litt låst på en måte. såååå, derfor har jeg laget denne bloggen, slik at jeg kan poste omtrent det jeg vil, uten å ødelegge kvaliteten på den andre. håper mange vil følge meg her også!

jahhh, for de som ikke leste den gamle bloggen min kan jeg jo begynne med å fortelle litt om meg selv. jeg heter vilde, er en 17 år gammel jente fra ørsta i møre og romsdal. går 2.året på medier og kommunikasjon i volda. jeg og mamma bor i en leilighet for oss selv, mens pappa bor i sogndal sammen med mine søte småsøsken. besøker han når det passer. jeg har verdens beste veninner, som jeg tilbringer mye tid sammen med. jeg elsker mat, kake, godteri. heldigvis har jeg høy forbrenning, viss ikke hadde jeg nok sett sånn her ut. jeg elsker også å fotografere, reise, oppleve og høre fin musikk. elsker også mormoren min, verdens beste dame. om du lurer på noe er det bare å spørre. følg meg gjerne på bloglovin'.