dagens outfitvar egentlig ute for å ta skikkelige bilder tideligere idag, men de ble så stygge at jeg ikke tørr å poste de. webcambilder får holde for idag! imorgen blir det nok skole på meg igjen, siden formen er mye bedre. er egentlig ganske kjedlig å bare sitte hjemme hele dagene.. nå er jeg syyyyykt godtesyk, så jeg håper stian er ferdig å trene snart, sånn at vi kan dra på butikken. hehheh.. feita. nå tror jeg det er vampire diaries som står for tur. har allerede begyndt på sesong 2 nå. eeeelsker den serien <3 vi snakkes!

 

hva synes dere om antrekket?


retro room
jeg og kameraet tok litt kosebilder av rommet mitt tideligere idag. bildeveggen dere ser litt av er ikke ferdig ennå forresten, må fremkalle litt bilder og feste de opp. planen er å dekke hele! blir fint. nå holder jeg på å installere sims 3, som jeg hentet borte hos hilde for litt siden. hun lånte det i sommer, og etter det glemte vi helt av det, men nå ble jegg skikkelig simskeen, og snudde hele huset på hode for å finne CDen, helt til jeg kom på hvor den var. gleder meg til å spille! har vært syk i noen dager nå, så det blir nok ikke skole på meg i morgen heller.. jaja, koser meg med sims og vampire diaries jeg. vi snakkes!

 

noen andre simselskere der ute?


before i die

 

hva kunne du tenke deg å gjøre før du dør?


ecotools, sminkekoster

bestilte desse på ebay for noen uker siden, og idag lå de i postkassen. gleder meg til å sminke meg! haha. er egentlig midt i en vampire diaries episode nå, så vi får snakkes senere. hva gjør dere idag?


new in

siden jeg er snill bloggjente og holder det jeg lover så skal dere få se det jeg kjøpte tideligere idag. kjøpte tyggis og solrik også, men tviler på dere er så veldig keen på å se det.. heheh. nå skal jeg opp til stian som har fått seg hjemmekinoanlegg i gave med foreldrene. jeg vet egentlig ikke hva hjemmekinoanlegg er, men det er sikkert supert. haha. vi har planer om å starte på sesong en av vampire diaries. jeg har prøvd meg på serien en gang før, men av en eller annen grunn gadd jeg ikke mer, så nå begynner vi på nytt. stian har tydeligvis sett noen av sesongene før, men om han begynner å fortelle hva som skjer så finner jeg første og største ting, og denger han i hodet. haaaater å se filmer etc. med folk som sitter sånn her: se nå!! nå må du se vilde, nå skjer det noe spennende, føll med nå, se på den mannen der, følg nøye med nå snart, nåååå. jeg blir rett og slett gal. men nå må jeg forte meg her, kos dere med innkjøpene mine.
hvit genser fra bikbok! kjøpte den et parr størrelser for stor, siden jeg hater små klær. ting skal være oversized. basta bombasic tights fra bikbok. jeg får faktisk ikke nok av sånne. liker egentlig bare de fra bikbok, men har en del fra cubus og vero moda også. vet ikke hvorfor, men jeg får hull i alle etter max to uker. skjer med verden liksom? 
smykke og øredobber fra bikbok. jeg var så heldig at jeg fant desse to godbitene på salg. smykket har jeg siklet etter lenge, og øredobbene passer bra til omtrendt alt. blir kule på fest også! elsker tilbehør.

 

hva synes dere? 


note to self: ta med mat på skolen hver dag, så kan du shoppe mer.

idag har jeg og gladys vært på shopping. merker at jeg har så sykt mye bedre rå nå i ferien, når jeg ikke bruker stipendet mitt på kantinemat. 50 kr hver dag blir faktisk en god del! måå bli flinkere å ta med mat.. kan vise dere innkjøpene senere! ble ikke så mye, siden økonomien min er forholdsvis rævva. skulle ønske jeg var rik, og kunne kjøpe alt jeg ville ha uten å bli blakk av det. jeg må faktisk skaffe meg en jobb snart.. hvorfor er jeg så jævlig lat?! vi får snakkes senere. mac and cheese til middag nå!

 

hva bruker du mest penger på iløpet av en måned?


today's lookhar fikset meg, og er klar for familieselskap til verdens beste stian som blir 19 idag. gratulerer gull :* gaven kan dere få se bilde av senere! har til og med baket litt! har egentlig ikke tid til å skrive noe mer, siden mamma allerede er i dårlig humør og vil avgårde. vi snakkes! og ja, jeg kødda på det øverste bildet. har ikke sånn munn


"i want a sexy little convertible! and i want to buy one, right now!"


quote - gabrielle solis

jeg eeeelsker desperate housewives! jeg kan faktisk ikke tro at jeg holder på med den siste sesongen nå.. så nettopp den siste episoden som har kommet ut, og jeg blir sååå oppslukt. jeg er så engasjert og inne i det at jeg gråter mange ganger iløpet av en episode. jeg kommer til å føle meg tom innvendig når jeg har sett alle episodene.. det er faktisk helt sykt at jeg har sett absolutt alle episodene i hele 8 sesonger. hvilken serie skal jeg følge med på når fruene mine ikke kommer med flere sesonger liksom. det kommer til å bli helt krise! tviler på noe annet kan måle seg på noen som helst slags måte..

noen som har en bra serie å anbefale meg? 


"når bestevenninna di blir 18 år, da fester du"

jeg har ikke blogget på noen dager, siden jeg har vært på farten stort sett fra jeg sto opp om morgenen til jeg skulle legge meg igjen, derfor tenkte jeg det var passende med et aldri så lite oppsummeringsinnlegg nå når det endelig er vinterferie! bildene er tatt med iphone, derfor den crappy kvaliteten. hvert år har skolen vår en musikal, som 2.klasse på mk, og musikklinjen samarbeider om. det er et gigantisk prosjekt, som førte til at omtrent alle elevene var over 17 timer på skolen nesten hver dag. jeg kan vel si så mye at jeg var helt dø når jeg kom hjem! min oppgave under prosjektet var å fotografere, så nå har jeg døøøødsmange bilder jeg må etterbehandle etter ferien. killmeplease. men til tross for alt slitet har jeg storkoset meg. må innrømme at jeg tørket noen tårer etter siste forestilling. kommer til å være megamisunnelig på 2mk neste år.. men en ting jeg ikke kommer til å misunne er sluttrapporten som skal skrives etterpå. ett ord: JÆVLIG.en av de dagene jeg liker best i året er valentines day. særlig når man han kjærste. sååå koselig! stian hadde tydeligvis bestemt seg for å skjemme meg helt ut, så når jeg kom inn døren etter musikaløving var det ikke mindre enn ti røde roser, smykke og øredobber, og gavekort på amfi som ventet på meg. ok+ gave da for å si det sånn!!! jeg hoppet i taket..etter en stressende uke er det jo ingenting som kan måle seg med shopping sammen med jentene. kvalitetstid. ble to nye topper og en cardigan på meg denne gangen. for ikke å glemme nye sko, sminkekoster og bursdagsgave til stian i posten!litt av det nye til kleskapet.

når bestevenninna di blir 18 år, da fester du. gladys'en min blir atten 1.mars, så i går hadde hun bursdagsfest på hytta til typen hennes. gigantisk, og syyykt fin hytte. sikler liksom bare jeg tenker på den. hadde det kjempekult hele kvelden, og kosa meg med strawberry daiquiri helt til noen begyndte å kaste snøballer på rutene. da ble vi redde, og gikk på menneskejakt. vi fant desverre ikke syndebukkene, men det gjorde for så vidt ikke så mye. haha. vi hadde det iallefall drittkult!


hva driver dere med i ferien?


helgen min i instagramher har dere bilder fra helgen tatt i instagram. elsker den appen! videodagboken er litt forsinket, men den kommer mest sannsynelig senere idag! har det en smule travelt akkurat nå, så vi får snakkes. hos mormor på øya

nå har jeg og astrid rigget oss til i sofaen på lepsøya hos mormor. vi skulle ta bilder av oss selv med selvutløser til bloggen mens vi ventet på hurtigbåten i ålesund tidligere idag, og astrid trodde hun skulle være smart å sette kameraet oppå en rund bossbøtte. selvfølgelig faller det ikke ned fra en rund bossbøtte astrid..... :PPPP jo. det gjorde det. det falt rett i bakken og fikk error. heldigvis funker det utrolig nok enda, men vi tok ikke sjansen på å ta flere bossbøttebilder med selvutløseren. vi satt en stund å tenkte på hva vi skulle gjøre da en tysk turrist går forbi og astrid hopper opp. "UNNSKYLD, UNNSKYLD?!?!??! CAN YOU TAKE A PICTURE OF US?!?!?". stakkars tyske turistdame, og stakkars stakkars stakkars meg. den tyske turisten tok faktisk bilder da. først ett av bakken, så ett av oss. jaja, nok om det. vi skal være her hele helgen, og senere skal vi grille marsmellows og pølser i peisen. blir koselig. astrid <3

 

hva skal du gjøre i helgen?


app-tips til dere med iphonetenkte at jeg kunne komme med noen tips til dere som har iphone! det finnes utrolig mange utrolige apps der ute, og de nedenfor er mine favoritter. dere har sikkert hørt om de fleste kanskje, men alikevel greit å tipse de som ikke har hørt om så mange. jeg har ikke så mange spill på iphonen, så det kan jeg egentlig ikke tipse dere om. om det derimot er noen som har et spill å anbefale meg så får dere rope ut!

instagram - tipper de fleste av dere har hørt om instagram, og vet hva det går ut på. For de som ikke vet hva det er, så er det en bildeapp, der du redigerer og deler bilder du tar. du kan følge andre instagrammere, sånn at du får bildene de poster i din feed. dere finner meg på instagram som vildeflem for de som har lyst til å følgemeg. jeg oppdaterer egentlig heeele tiden. veldig gøy å kunne bla tilbake i sin egen lille bildedagbok å se hva du har gjort på. for dere kjendisstalkere så er det også  elsker denne appen!

twitter/facebook - to apps jeg er helt avhengig av egentlig. hva man bruker de til sier seg vel egentlig selv. digg å ha på lange bussturer o.l. jeg hadde nok ikke klart meg uten disse to på skolebussen!

faktura - jeg vet ikke hvor mange abonnement som har en sånn app, men jeg har djuce telenor sin faktura, og der får jeg se hvor mye jeg har brukt denne måneden, og hvor mye jeg har igjen av gratis sms, ringeminutter og datatrafikk. utrolig praktisk. hadde ikke overlevd uten denne her.

whatsapp - en genial app for de med iphone, blackberry og andre smarttelefoner. det man bruker den til er å chatte gratis med andre smarttelefonbrukere. eneste som koster er internettbruken! praktisk viss du har familie eller venner i utlandet som du gjerne vil tekste med uten å måtte betale i dyre dommer for sms. denne appen kostet 7kr da jeg kjøpte den, og er vel den eneste appen jeg har betalt for. vet ikke om den har blitt gratis nå eller ikke, men et fint gratisalternativ for denne er "viber" som fungerer på omtrent samme måte.

 

hva er din favoritt app?


dock for februar

Image and video hosting by TinyPic

 

hva synes du?


dagens oppturer og nedturer

Image and video hosting by TinyPic

har bestilt meg hvite converse idag (!!!!!!). har ønsket meg sånne siden i fjord sommer, men har liksom aldri komt så langt som til å bestille. siden jeg har utrolig små føtter og må bruke str. 35 kan jeg ikke kjøpe skoene på vanlige butikker, men var heldig å finne noen i 35 på baresko.no. lykke <3 de kostet selføølgelig mer på internett enn i butikken (just my luck), men jeg betaler bare halvparten selv, så får jeg resten hos mamma. har også bestilt bursdagsgave til stian som blir 19 om noen uker! minuset er bare at siden jeg bestilte hos leverer sinnsykt treigt, så det er ikke sikkert den kommer frem i tide. menmen, bare jeg får se ansiktet hans når han åpner så er det vel verdt ventingen! jeg ser egentlig for meg at dette blir en helvettesdag, siden jeg har hele TO norskstiler som skal leveres før 00.00 i kveld. dere kan jo prøve å gjette dere frem til hva jeg blir sittende med resten av dagen. jippi, drømmedag. nei. skal bli deilig å levere! har iallefall hatt tid til å slappe av og spise middag før jeg må starte på norsken, for engelsklæreren vår dukket nemmelig aldri opp idag, så da dro jeg hjem to skoletimer tideligere. elsker å ha god tid!

jeg har forresten aldri tenkt over hvor mange oppturer og nedturer man faktisk har i løpet av en dag. når jeg satte meg ned for å skrive ned alt det positive og alt det negative som har skjedd idag merket jeg faktisk at det stort sett er det hele dagen består av. kult. elsker å tenke! 


hva har dere hatt mest av idag, oppturer eller nedturer?


jeffrey campbell

Image and video hosting by TinyPic
bildet er linket

er det noe jeg virkelig ønsker meg på skohyllen nå, så er det jeffrey campbell's. hooooooot. kunne tenke meg å hatt de i alle forskjellige farger og mønstre, men viss jeg noen gang kjøper et parr så blir det nok de vanlige svarte til å begynne med. yndlingen min må nok være lita pewter glitter, lita spike og lita stars and stripes. spesielle og rå alle tre! jeg er egentlig ikke så modig når det kommer til klær og sko, så det spørs om jeg hadde turt å gått med de. kanskje ikke til hverdag iallefall, men til fest kunne jeg nok tøyd meg. hehheh.. pyse. hadde ikke gjort noe å være litt mer vågal liksom. det er forresten veldig hyggelig å se at så mange av dere følger meg via bloglovin' allerede. det hadde jeg ikke regnet med! snillingene mine ;-) hihi 


hvilken jeffrey campbell er din favoritt? 


new blog

Image and video hosting by TinyPic

hej där. velkommen til min nye blogg. tideligere har jeg blogget på bildevilde.com, som hovedsakelig er en fotoblogg. ble litt lei av all den fotobloggingen, sånn som jeg som vanligvis blir av aaaalt jeg driver med. missforstå meg rett, jeg tar fortsatt bilder, men det ble litt ensformig å ha en blogg der jeg kun kunne poste bilder med god kvalitet etcetc. jeg følte meg litt låst på en måte. såååå, derfor har jeg laget denne bloggen, slik at jeg kan poste omtrent det jeg vil, uten å ødelegge kvaliteten på den andre. håper mange vil følge meg her også!

jahhh, for de som ikke leste den gamle bloggen min kan jeg jo begynne med å fortelle litt om meg selv. jeg heter vilde, er en 17 år gammel jente fra ørsta i møre og romsdal. går 2.året på medier og kommunikasjon i volda. jeg og mamma bor i en leilighet for oss selv, mens pappa bor i sogndal sammen med mine søte småsøsken. besøker han når det passer. jeg har verdens beste veninner, som jeg tilbringer mye tid sammen med. jeg elsker mat, kake, godteri. heldigvis har jeg høy forbrenning, viss ikke hadde jeg nok sett sånn her ut. jeg elsker også å fotografere, reise, oppleve og høre fin musikk. elsker også mormoren min, verdens beste dame. om du lurer på noe er det bare å spørre. følg meg gjerne på bloglovin'.


bestfriends are the bacon bits in the salad bowl of life

Image and video hosting by TinyPic

verdens beste. love you


im greatful for

Image and video hosting by TinyPic
bloglovin