where ever i am i always find myself looking out the window wishing i was somewhere else

nå har jeg nettopp spist frokost. sent ute sa du? haha. i natt voknet jeg 05.20 av at jeg lå fult påkledd feil vei i sengen.. når jeg sovnet igjen, rett vei vel og merke, hadde jeg verdens verste mareritt om at jeg, mamma, mormor og ida var på kino, så plutselig ble mormor syk og begyndte å blø ut nakken av en eller annen grunn. resten av drømmen lå hun på en sykeseng på kinoen, mens vi ventet på sykebilen i mange dager.. når jeg voknet hadde jeg den marerittfølelsen dere vet. mormor  nå skal jeg sminke meg, fikse håret, så skal jeg hjelpe stian å flytte inn i ny leiligeht. endelig ferie!
hva skal dere gjøre idag?

the hunger gamesikveld skal jeg og jentene på kino for å se the hunger games. jeg har lest hele triologien for en god stund siden, og er helt i skyene for at jeg endelig skal få se fortellingen på lerret! jeg har passet på å ikke ha for høye forventninger, men det er jo litt vanskelig siden jeg er så glad i fortellingen. vi får bare krysse fingrene for at de ikke ødelegger den. forresten så bør dere som ikke har lest bøkene lese de asap. makan til perfeksjon skal man lete lenge etter. jeg er forresten fornøyd med alle skuespillerene også omtrendt. jeg synes kanskje at gale/storm skulle vært litt barskere, ellers er der ikke noe å klage på. 

 

andre enn meg som skal se the hunger games idag?


i fotostudiofikk utrolig bra tilbakemelding fra fotolæreren min om bildene jeg tok igjår! er snart ferdig med etterbehandlingen, og da blir de lagt ut på facebookpagen min. nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, der jeg, ida og joanna var i fotostudio. ida og joanna tok noen rihanna-inspirerte bilder til fotoprosjektet, mens jeg etterbehandlet bildene fra i går. nå skal jeg snart på besøk til ida, redheaden på bildene over her, der det er prøvelesing og hårfarging som står på planen! snakkes.

 

hva er dine planer for dagen?


photoshoot, etterbehandlingalle som vil se bilder fra shooten med adrienne må like facebooksiden min! hihi. trykk hvor som helst i dette innlegget for å komme til siden, og legg gjerne igjen en kommentar viss du liker den, så skal jeg sjekke ut bloggen din


photoshoot time


bilde fra skolen

nå skal jeg ut å ta bilder av adrienne til fotoprosjektet vi har på skolen. har planene klare, så vi får bare håpe på det blir bra. nå har jeg det egentlig himla travelt, så må løpe! vi snakkes senere.

 

hva skal du gjøre idag?


new indenne toppen fikk jeg av gladys idag, siden hun ikke brukte den selv. jeg elsker å arve klær, sparer såå mye penger! denne toppen her var jo ganske kul også. litt lang kanskje, men highwaist jeansene mine funker godt til. hihi. idag har jeg vært på skolen, og etter jeg kom hjem så jeg en episode vampire diaries før bloggen ble prioritert. har lyst til å gjøre ett eller annet her hjemme idag, men aner ikke hva! kleskapet er ryddig, jeg har ikke flere bilder å henge opp, rommet og resten av huset er rent, og jeg har ikke flere gamle klær jeg kan klippe istykker.. jaja, jeg kommer nok på noe! tror jeg skal se enda litt vampire diaries, eller begynne på noe nytt kanskje?

 

hva synes du om toppen?


young girlidag har jeg vært hos farmor og farfar sammen med pappa og lillesøster. skal sove her til imorgen! det er så skjeldent at jeg ser alle her, så bloggen har stått i andre rekke idag. jeg, pappa og farfar var på fisketur tideligere, og har også tatt mye bilder av alle barna her. været har ikke vært så verst idag heller, selv om det selvfølgelig var litt kaldt.. gleder meg sånn til det blir skikkelig sommer! har hatt sommerfølelse nesten hver eneste dag denne uken. komkomkom! imorgen skal jeg prøve å få tatt litt flere bilder av lillesøster. makan til fotogen person skal du lete lenge etter. 

 

hva synes du?


@ skolen


ida klikka helt, så jeg måtte sensurere......et innlegg dedikert til vilde vartdal halse fordi hun tvang meg og julianne til å blogge. vi sitter på skolen og har skoleavis, og gjør egentlig ingenting. vil hjem! endelig helg. imorgen drar julianne til brasil i tre uker, så vi tar farvel sammen med vår gode venn popcorn. dere kan godt få ønske henne en god tur i kommentarfeltet. snakkes senere!

 

hva skal dere i helgen?


innkjøp

vest - cubus      skjorte - cubus

 

genser - cubus

 

genser - cubus      den hvite skjorten skal brukes innenfor her forresten

 

isadora neglelagg #719, forest - vita

 

hva synes dere?


child

nå har stian kommet en tur, og vi sitter egentlig bare å venter på at paradise skal begynne. jeg og mamma sitter å ser på sydenturer i april også. håper vi finner noe billig!! hadde vært deilig med litt varme og sol. bildeveggen min ble ferdig idag, så jeg skal få tatt bilde sånn dere får se fortest mulig. bildene over er forresten av meg. skulle gjerne vært så liten igjen for noen dager! men nå må jeg løpe, paradise! 

 

hva har dere gjort idag?


#inspo 

 

 

 

 

 

bildene er tatt av jordan voth og er linket


#selvironi

hadde dette vært en tweet hadde jeg hashtagga den med #selvironi og #styggjente..


dette er grunnen til at jeg ikke har blogget idag.. haha neida! men føler meg ikke helt i form idag egentlig. sovnet med dataen på fanget rett etter skolen, og når jeg voknet igjen måtte jeg stresse med lekser. stygge prosjektplan i mediefag som må gjøres. ble ikke ferdig med bildeveggen min i går, så idag måå det gjøres! håper jeg rekker det før paradise. nå må jeg vel tilbake til leksene. for en travel hverdag!! vi snakkes senere søte dere. tuuuusen takk for mange fine kommentarer i det siste. dere får meg til å smile :)

 

travelt på skolen hos dere fortiden?


busy days

heihei dere! først og fremst vil jeg bare di sorry for drøssevis med webcamera bilder. sånn blir det når man har det travelt uknow.. nå sitter jeg i sengen å leter etter flere bilder til bildeveggen som jeg nevnte i går! vil bli ferdig med den idag sånn jeg får vist dere. elsker å freshe opp rommet mitt med sånne småting. det blir med en gang litt kosligere å være her inne, viss dere skjønner! jeg har det egentlig ganske travelt idag, siden jeg skal bli ferdig med en prosjektplan til fotoprosjektet vi har begyndt med på skolen og begynne på ett bloggdesign til en venninne. lurer forresten på å ha en konkuranse der dere kan vinne ett bloggdesign eller noe i den dur om en stund? jeg synes det høres litt kos ut selv. elsker å sitte å pusle med sånne ting når jeg har tid til overs. nå må jeg tilbake til bildeletingen min, slik at jeg får gjort alt jeg skal gjøre idag! skal se paradise i kveld også (ja jeg følger med på drittprogrammet. flaut, men jeg finner det sinnsykt underholdene. haha). 

 

noen som er interessert i en konkuranse der dere kan vinne bloggdesign?
ps: tusen takk til helene for fin anbefaling av bloggen min. setter stor pris på sånt!


ikveld

kreativ overskrift ogsånn. hehh! nå sitter jeg her sammen med adrienne og astrid! vi spiller sims, hører på musikk, og henger opp bilder på bildeveggen min. dere kan få se veggen når den er ferdig! nå skal vi ut å kjøre bil sammen med stian, før vi kjører astrid til volda igjen. koselig kveld! imorgen er det mandag, which means: skole.. vi skal begynne på nytt prosjekt da, så det blir sikkert spennende. foto denne gangen! men nå må vi løpe. vi snakkes!


lazy sundays


bananfrokost <3<3<3

idag ble jeg vekt av mamma klokken halv to. det første jeg tenkte var "faaaeeeen, det var denne søndagen". så fikk vi babybesøk, og den teite dagen ble en smule bedre. elsker små babyføtter og babyører! blir så glad av det. noe av det søteste er jo sutreleppa da. når de stikker underleppa frem, og den begynner å dirre! haha, hærlig. etter babybesøket satte jeg med ned for å blogge. så glemte jeg det.. jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre idag. søndag er alltid så slappe.. 

 

hva gjør dere idag?


frappuccino

det kvelden min har gått med til idag er å vente på at kaffen jeg og ida skulle bruke til frappen skulle bli kald. hadde aldri trodd det skulle ta så sinnsykt lang tid når den sto i fryseren liksom. jeg koste meg med katten til ida, mens ida selv så på kjendiser som barn på google. det gjorde ventingen litt mindre uutholdelig. det viste seg forresten at vi ikke ventet forgjeves, for frappen ble dødsgod! ingen av oss hadde laget det før, så resultatet kunne jo blitt så som så! nå skal vi se vampire diaries, så vi snakkes senere!

 

har dere laget frappuccino før?


todays look


genser - bikbok     basic bukse - cubus     sko - baresko.nosmykke - hjemmelaget     ring - gina tricot     neglelakk - h&m

 

hva synes dere?


morning favoriteovenfor her ser dere da dagens frokost. jeg er en person som ikke eier ett snev av matlyst om morgenen. jeg kan stå å kikke i kjølekapet i evigheter uten å ha lyst på noe som helst, og da er frukt et utmerket alternativ. kjempegodt og sunt! jeg går ikke så lenge før jeg blir sulten igjen da uheldigvis, men da er jo somregel matlysten oppe igjen! forresten så voknet jeg av verdens verste uvær i dagtidlig.. jeg trodde serriøst at vi ble bombet. gjemte meg under dynen og ventet på at vinduene skulle fly inn liksom. har ikke hørt på makan til torden og brak. hagemøblene lå strødd utover alt.. jaja, nå har det iallefall klarnet opp! har lyst til å få noe ut av dagen idag. er så kjedlig å bare sitte inne hele tiden. forresten, som jeg nevnte tok jeg noen bilder av adrienne igå, og for de som vil se kan dere besøke bloggen hennes, siden hun har postet bildene allerede.

 

hva er deres favoritt om morgenen?


round sunglasseshey. nå er jeg hos adrienne! vi skal straks ut for å ta noen bilder. har koset oss med the voice, som var litt spesielt ikveld, siden en fra hjemsteder våres sang! kom videre også gjorde hun. dødskult! har vært hjemme fra skolen idag, siden jeg egentlig var syk, men utover dagen kom det seg veldig, og nå er jeg nesten frisk igjen tror jeg. bra det ikke ble verre. er så lei av vårforkjølelser og influensa at jeg nesten dør. nå må vi løpeee viss vi skal rekke å stikke ut før det blir for sent. snakkes!

 

hva gjør dere ikveld?


my favorite jewelry


armbånd - cubus      spike ring - gina tricot      korsring - glitter      ring med svart stein - bikbokgullsmykke - bikbok      korssmykke, sølv - glitter      korrsmykke, tre - hjemmelaget.

her har dere favorittilbehøret mitt fortiden. eelsker spike ringen og det hjemmelagede smykket! kunne brukt det hver eneste dag, men det hadde nok sett litt teit ut etter en stund. idag har vi fri, siden vi jobbet så mye overtid under musikalprosjektet før ferien. deilig med en dag man får sove litt lenger på. nå har jeg planer om å spille litt sims, så må jeg nok sikkert øve til verdens verste samfunnsfagprøve som vi skal ha imorgen. ønsk meg lykke til! kommer nok til å trenge det.

 

hva synes du?


KONY 2012, invisible children

 

en film jeg anbefaler dere alle å se. først av alt fordi den er en virkelig øyeåpner, men også fordi jeg tror denne filmen rører ved utrolig mange mennesker. rett og slett fantastisk. jeg vet at den er litt lang, men jeg vil tørre å påstå at den er verdt 30 minutter av dagen din. vet ikke helt hvilke ord jeg skal bruke for å få folk til å se dette her, men bare.. SE DEN, please!

 

har du sett den? isåfall vil jeg gjerne høre din mening! 


todays


smykke - hjemmelaget     ring - glitter     øredobber - gina tricotneglelakk - h&m     armbånd - cubus/hjemmelaget     basic jeans - bikbokgenser - bikbok     dongerivest - var egentlig en dongerijakke fra bikbok, men klipte av armene

 

hva synes du?


har fått flyttet over bloglovinfølgereheihei! er på skolen nå, men må egentlig kjappe meg siden jeg skal i kantina med ida. masekråka har det tydelig travelt! haha. men poenget med dette innlegget var vel egentlig bare å fortelle at jeg har fått flyttet over bloglovinfølgerene mine fra bildevilde.com og hit til denne bloggen, så de som ikke vil følge meg her får bare unfollowe meg. dumt at jeg mistet de som var på bloggen her før, så viss noen har fulgt meg i det siste bør dere kanskje sjekke om dere må gjøre det på nytt. tusen hjertelig takk for mye tilbakemelding på outfitbilene igår forresten! vi snakkes senere søtiser :)

 

hva skal dere gjøre idag?


retro outfit


jeansjakke - retro      basic bukse - cubus      t-skjorte - retro      armbånd - hjemmelaget/cubus      solbriller - tyrkia.. hehehva synes du?


schoolnå sitter jeg på skolen og har design. har akkurat levert to psychedeliske produkt. de så ganske.. forferdelige ut for å være helt ærlig. jeg skal akkurat til å begynne på en ny oppgave. vet ikke helt hvilken stilart jeg skal velge denne gangen, men kommer nok frem til noe. holder på å dø av kjedsomhet atm.. dro på meg en av de 40 år gamle gigantiske t-sjortene som mamma brukte da hun var yngre. jeg elsker den. bedre outfit kommer nok ganske sikkert senere, siden jeg skal på besøk til ida og ringe jobbfolk. mååå skaffe meg en jobb viss jeg skal få rå til syden i sommer.. er sykt reisesyk!

 

hva er dine sommerplaner?


dock for mars

 

hva synes du?


studded jeansdette her har vært dagens prosjekt! er ikke helt ferdig enda da. planen er at halve baklommen skal vere negler på. buksen er en helt basic svart dongeribukse fra cubus. elsker den, og har skaffet meg den i rød også. 49,- på salg!! naglene tar jeg fra ett gammelt naglebelte som jeg aldri kommer til å bruke mer. jeg tror sluttresultatet blir dødsbra egentlig. litt skeivt og sånn blir det jo sikkert, men det er jo bare sjarmerende. heheh.. forresten, så fikk jeg mac-coveret mitt idag!! gleder meg til å prøve det.

 

hva synes du om buksen?
bloglovin