app-tips til dere med iphonetenkte at jeg kunne komme med noen tips til dere som har iphone! det finnes utrolig mange utrolige apps der ute, og de nedenfor er mine favoritter. dere har sikkert hørt om de fleste kanskje, men alikevel greit å tipse de som ikke har hørt om så mange. jeg har ikke så mange spill på iphonen, så det kan jeg egentlig ikke tipse dere om. om det derimot er noen som har et spill å anbefale meg så får dere rope ut!

instagram - tipper de fleste av dere har hørt om instagram, og vet hva det går ut på. For de som ikke vet hva det er, så er det en bildeapp, der du redigerer og deler bilder du tar. du kan følge andre instagrammere, sånn at du får bildene de poster i din feed. dere finner meg på instagram som vildeflem for de som har lyst til å følgemeg. jeg oppdaterer egentlig heeele tiden. veldig gøy å kunne bla tilbake i sin egen lille bildedagbok å se hva du har gjort på. for dere kjendisstalkere så er det også  elsker denne appen!

twitter/facebook - to apps jeg er helt avhengig av egentlig. hva man bruker de til sier seg vel egentlig selv. digg å ha på lange bussturer o.l. jeg hadde nok ikke klart meg uten disse to på skolebussen!

faktura - jeg vet ikke hvor mange abonnement som har en sånn app, men jeg har djuce telenor sin faktura, og der får jeg se hvor mye jeg har brukt denne måneden, og hvor mye jeg har igjen av gratis sms, ringeminutter og datatrafikk. utrolig praktisk. hadde ikke overlevd uten denne her.

whatsapp - en genial app for de med iphone, blackberry og andre smarttelefoner. det man bruker den til er å chatte gratis med andre smarttelefonbrukere. eneste som koster er internettbruken! praktisk viss du har familie eller venner i utlandet som du gjerne vil tekste med uten å måtte betale i dyre dommer for sms. denne appen kostet 7kr da jeg kjøpte den, og er vel den eneste appen jeg har betalt for. vet ikke om den har blitt gratis nå eller ikke, men et fint gratisalternativ for denne er "viber" som fungerer på omtrent samme måte.

 

hva er din favoritt app?